Saturday, April 19, 2014

memories are like sunshine


I am ready to meet you,moon. I wont sleep with sadness.

I will quietly fall asleep with peacefulness.

I believe that memories are like sunshine.

They warm you up, and left a pleasant glow.
You even couldn't hold them.

But one thing that I love about sunshine is.. always there in everyday


Wednesday, April 16, 2014

iseng iseng jawabin kuis

Dari http://www.tahupedia.com/content/show/41/Kuis-Kepribadian-Karakter-Diri-Anda ini adalah link kuis yang hasil akhirnya bikin gue thrilling :D ada delapan soal menarik yang asyik banget buat di jawab, yang pasti soal ini gak sesusah soal ujian nasional kok, tinggal jawab aja terus cocokin deh sama jawaban dan filosofinya

Gue jadi tau sedikit kepribadian gue. Simak!


Pada dasarnya gue itu tertarik sama orang yang elegan dan sopan karena di soal pertama itu gue milih hewan rusa, karena karakter hewan rusa sebagai binatang yang elegan dan sopan. Dan pada masa pendekatan sama seseorang, prospek gue itu mengarah ke lelaki yang kreatif dan gak bikin gue cepet ngerasa bosen, jadi buat lelaki yang jaim dan pemalu harus lebih semangat dan gak jaim. Nah dalam soal kedua gue milih hewan monyet, yang karakternya itu kreatif dan gak ngebosenin. Soal ketiga, gue dikasih pertanyaan “Jika kamu dikutuk sama Tuhan menjadi hewan, dan kamu diberi kebebasan untuk memilih, kamu ingin dikutuk sebagai hewan apa?” gue jawab sebagai –Anjing- ternyata ini membuktikan kalau kesan pertama yang ingin gue liatin ke pacar adalah gue wanita yang setia dan bisa dipercaya. Dan ketika gue putus hubungan dengan seorang lelaki, karakter gue berubah menjadi buaya. Buaya di soal ini disimbolkan sebagai hewan yang sadis. Sadis dalam artian kalau sikap gue bisa berubah dingin, sangat dingin dan menjadi pendendam yang hampir tidak pernah memunculkan kemarahan ke permukaan, tapi hanya diam dan memendam. Di soal ke lima disini menjelaskan kalau gue mendambakan hubungan dengan waktu yang relative panjang dengan seorang pria. Memasuki soal ke enam dan ke tujuh ternyata gue takut akan sebuah pernikahan, gue pun trauma sama yang namanya komitmen ( too good to be true! Yes it was me ). Di soal ke delapan gue menganggap kalau cinta itu seperti merpati, cinta itu adalah rasa yang terbentuk dari sepasang kekasih.

Try the quiz, to kill boredom in office

working time does sometimes make sleepy head, I opened an account path see my friend posting a link quiz from www.quizony.com I tried as much as four tests, the end result is..

1. PINK
I have a character like pink color. so cute!
The quiz was explained I was a very excited person, but I also can control when I had to stop & enjoy the flying times only myself and I. In my spare time, I also prepare to deal with a large force. I am a hard-working, by doing my best to excellent results. I believe this test is perfect with my personality situation. Right in time..

2. GNOME
The second test I prove. Who I am as in a fairy tale character. as Gnome!
I can appear, and I have trouble knowing to help. But, people have to know that I was steadfest and can be a loyal friend too.

3. TWENTY FIVE
However, I dont felt embarrassed at all, if many people have told me I'm like a woman aged 25, I was lucky to get the final result, that my mental age as 25.
I did see myself had grown up, by the way how I can handle my own problems, how to accept victory and defeat, how to live a hard reality, how to be deal with my self, how to behave to many people who have a personality and a different mindset in my real age 20. :)

4. BEAVER
I was an animal beaver. Creative, practical & very well organized. I really like helping people if they in trouble.In result also said how lucky ones who close and know more me, either friends or parents.
wow, this is great! How can a quiz can be motivated to change my mood!

Tuesday, April 15, 2014

Broken appointment

what was on his mind? someone who contacted me through a social chat at one o'clock, he says will deliver a book in which he had prepared for me. This is one of my friends. He promised to bring the book directly to my residence, after he said he was prepared to go to where I was. I was waiting and I'm okey.
10 hours later there was no call or chat to notice that he DID NOT COME!